A Társaság generál kivitelezési szolgáltatás keretein belül saját erőforrásaira támaszkodva végzi naperőművek teljes körű tervezési munkálatait a vonatkozó szabványok tekintetbe vételével, valamint a teljes körű beszerzést és a kivitelezési munkálatokat a magyar jogszabályok figyelembevételével.

Tervezés:

A tervezést az anyavállalat várnai irodája végzi magyar tervezőiroda bevonásával, felhasználva ezzel mindazt a tudást és tapasztalatot, amit az elmúlt 10 évben gyűjtött össze különböző helyszíneken megvalósított naperőmű projektekben. A tervezési folyamatban egyaránt figyelembe vesszük a termelési képesség maximalizálását és a telepítési költség minimalizálását is, ezzel törekedve az optimális megoldásra.

Beszerzés:

A főbb alkatrészek vonatkozásában úgy, mint fotovoltaikus panel, inverter, acélszerkezet és kábelek az anyavállalat központi beszerzésében zajlik a beszerzés lebonyolítása. Ennek folyamán széles beszállítói kör kerül megszólításra, köztük a legnagyobb kínai és német gyártókkal, melyekkel a társaságcsoportnak direkt kapcsolata van, ezáltal a legnagyobb rugalmasságot elérve a kereskedelmi és szállítási feltételekben.

Kivitelezés:

A Solarpro Cégcsoport legnagyobb erőssége, hogy 350+ fő fotovoltaikus naperőmű építésében nagy tapasztalattal bíró szakembert képes mozgósítani az egyes naperőmű projektek kivitelezési munkálataira. A szakemberek között több vezetőnek 1 GW feletti kivitelezési tapasztalata van, mely projektek Chile, USA, UK, Németország, Egyiptom, Jordánia, Szaudi Arábia és természetesen Magyarországi helyszíneken valósultak meg. A magyarországi referenciák is meghatározók, figyelembe véve azt, hogy az ország eddig megvalósult legnagyobb naperőmű projektjeiben meghatározó szerepkörben vett részt a Solarpro cégcsoport.   

Üzembe helyezés:

Társaságunk igény esetén elvégzi az általa megvalósított naperőművek méréseit, felülvizsgálatát és teljes körű üzembe helyezését, bizonyos esetekben szakalvállalkozó bevonása mellett.

Projekt menedzsment:

A Társaság által megvalósított fotovoltaikus naperőmű projektek során professzionális projekt menedzsment tevékenységet végzünk és ezáltal biztosítjuk a projektek szakszerű megvalósítását. Az ehhez a tevékenységhez szükséges szoftver alkalmazások és dokumentum kezelés biztosított.